Különös lények egy londoni pincében

2016.07.23 14:09

Az internetre óriási viharként csapott le nemrégiben az a londoni pince, mely egy árvaház alatt húzódott, s melyet 2006-ban tártak fel. A pince telis-tele volt különféle preparátumokkal és csontvázakkal. Csaknem ötezer különféle példányra bukkantak.

Az internetezőket természetesen nem lehet egykönnyen becsapni és most lerántották a leplet a pince lényeiről.

A Merrylin Kriptid kollekció valójában egy fiktív tárlat, ami egy Alex CF nicknéven futó londoni illusztrátor, író és szobrász fejből pattant ki. A művész lélegzetelállító tehetséggel van megáldva, és a fenti listához akár a marketing zsenit is hozzátáhetjük, ha figyelembe vesszük, milyen módon reklámozta a Merrylin Kriptid Múzeumot.

Nyilván az igazság feltárása lerombolja az illúziókat, de ez nem állítja meg a hátborzongató műveit abban, hogy nagyszerűek legyenek!

 

Az eredeti történet valahogy így robbant be az internetes köztudatba: "2006-ban egy lezárt pincére bukkantak egy londoni árvaház alatt. A pincében többezer bizarr műalkotás, vámpír anatómiai kutatásokról szóló jegyzetek, és túlvilági, szárnyas csontvázak hevertek. A gyűjtemény egy Thomas Theodore Marrylin nevű férfi életének munkája, aki kripto-természettudós, xeno-archeológus és mainstream zoológus volt."

 

Egy pár képet összeszedtem nektek a cikk alatti galériában, ám, ha érdekel benneteket Alex CF munkássága, [ITT] többet is megtudhattok róla.

Különös lények egy londoni pincében

<< 1 | 2 | 3

Különös lények egy londoni pincében

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása